Lossningsledare sökes till vårt kontor i Norrköping

Publicerad: 11/4

Vi letar efter en surveyor/loadingmaster till vårt kontor i Norrköping. Arbetsområde främst i Norrköping och Stockholm med omnejd. I rollen som inspektör hos oss kommer du att leda arbetet med lossning och lastning av tankfartyg. Du kommer även genomföra draft survey, provtagning av bulkvaror samt skadebesiktningar och försäkringsinspektioner inom både land och sjö.

 

Att arbeta som inspektör är ett självständigt arbete i en internationell miljö. Du måsta vara van att leda projekt och att arbeta med dokumentation och kommunikation på både svenska och engelska. Du som söker kan ha en kemisk/teknisk utbildning, sjöbefälsutbildning eller tidigare erfarenheter från den marina industrin (alt off-shore). Eller så arbetar du i dag med underhåll/produktion på någon av de stora industrierna i regionen. 

 

Vi är ett härligt gäng där det aldrig sitter fast. För att passa in måsta du vara van att leda dig själv och gilla att jobba självständigt och framförallt vara flexibel. Du får inte vara rädd att arbeta hårt när det behövs, för att alltid ge våra kunder en bra service. Under de veckor du arbetar kan det vara långa pass, obekväma arbetstider och korta inställelsetider. Som kompensation har du bra ersättning och regelbundet längre lediga perioder.

 

Är du intresserad så kontakta oss via ansokan@cargosurvey.se

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK